Tvoje mnenje mi veliko pomeni!

Tvoja povratna informacija mi bo v veliko veselje in korist pri mojih naslednjih pisateljskih podvigih in vsebinah.

Najbolj pa bo tvoje mnenje pomagalo knjigo spraviti v roke novih bralcev, katere zanima kaj lahko od knjige pričakujejo.

Iz srca bom hvaležen za tvoje iskreno mnenje o knjigi, katero lahko napišeš pod spodnjimi komentarji. Hvala ?

31 reviews for Knjiga Naslednji korak

 1. Katarina

  Knjigo sem naročila ker me je že sam naslov pritegnil zelo,imam veliko željo po spremenbi in ta knjiga prava za to če želiš stopit na stopnico višje .ko sem brala sem večkrat imela občutek da berem o sebi ker sem videla sebe,jaz osebno sem zelo vesela da je g.Rok napisal to knigo tako preprosto da jo lahko vsak razume .Hvala g.Rok da ste nam učitelj da bomo lahko postali z vašo pomočjo boljši.❤

 2. Peter

  Večkrat sem se nasmejal, ker sem se večkrat prepoznal v vsebini, saj se mi je dogajalo isto. Ugotavljam, da, ko grem na višji nivo, dojemam, kako sem živel v matrici in kako živim danes. Knjiga mi je bila v veliki meri potrditev in navdih za naprej. Stanje v družbi in moznosti osvoboditve si odlično prelil na papir👍

 3. Simona

  Čez nekaj časa bom rekla: ta knjiga mi je spremenila življenje, kak je dobro napisano kaj je ego, ravno to sem rabla, brco v rito, ker je čas za spremembo. Hvala Rok🙏🤗

 4. Dani

  ” naslednji korak, pot do boljšega življenja “….. vedno je dobro prisluhniti, še komu. Odločitev je pa tako odvisna od posameznika. Z veseljem sem jo prebrala, zato so knjigo dobili moji- in res upam , da bodo vsaj razmislili.

 5. Martina

  Odlična knjiga,hvala Rok za pokazano pot, kako iz določenih situacij, izstopiti in se poglobiti v sebe.

 6. Denis

  Odlična knjiga ki jo priporočam vsem. Spremenila je moj pogled na življenje, ter mi odprla oči glede odnosov z drugimi ljudmi okrog sebe. Ni se bilo potrebno postavit v čevlje pisatelja, ker sem se prepoznal v vsakem poglavju knjige. Zdaj je še samo na nas, da tudi praktično prenesemo znanje iz knjige v realno življenje. Prva knjiga za katero lahko rečem, da nisem mogel nehat z branjem 🙂 hvala ti Rok da si v knjigi delil svoje izkušnje in znanje.

 7. Naslednji korak

  GOS.ROK
  ISKRENO POVEDANO KNJIGA JE ODLICNA VSAKO DOBRO
  LP

 8. Jasmina

  Knjiga je super,berem jo že 2x,ker bi rada,da jo čim bolj razumem in da se čim več naučim.Zelo sem hvaležna,da sem si vzela čas za branje te prečudovite knjige.

 9. L.F

  Knjiga je odlicna, popolnoma spremenila mi je poglej na zivljenje. Zelo jo priporocam prav vsem, mislim da je to ena izmed knjig katerih bi moral VSAK prebrati! Popolnoma me je sokirala, v dobri smeri. S to knjigo si izboljsas kvaliteto zivljenja! Zelo priporocam. Moja najlubsa knjiga! Bravo pisatelju! Komaj cakam izdaje naslednje knjige 🙂

 10. Boža

  Pozdravljen!
  Knjigo sem naročila predvsem kao darilo za sina, ki je prišel iz zapora….droga, alkohol, meni pri 60ih žal to ne pride več v poštev, čeprav je lepo in iskreno napisano, žal tud sinu ne bo prišla prav, ker je v njegovi glavi cisto drugače natejeno in se v to tudi poglbil ne bi….😪

 11. Denis

  Ne morem verjeti, kako enostavno si razložil kaj je to sploh notranji ego, za katerega sem mislil, da je to moja osebnost. To je dejansko slaba stran mene, dobra stran je pa srce in čustva. Rok, hvala ti za knjigo in za enostavno razlago, do katere sem prišel iz nje. Nadaljujem še naprej, saj že vidim majhne spremembe v vsakdanjiku. Na določene stvari gledam drugače. Še enkrat hvala in ves poklon, Rok.

 12. Natasa

  Pravkar sem jo začela brati in ze takoj na zacetku videla da je odlicna in da si bom sama sebi lahko odgovorila na kar nekaj vprasanj podam svoje mnenje se ko jo preberem do konca mislim pa da je top res vredna branja hvala?

 13. Mojca

  Knjigo še berem in do sedaj sem se že marsikaj vprašala, kako je res da bi bilo veliko bolje malo drugače gledat na življenje….
  Verjamem, da bom od te knjige veliko koristnega odnesla.za nadaljno življensko pot, ki je polna presenečenj…le da jih prav dojameš in se zavedaš da je vse z enim razlogom….je pa tudi res, da moreš za spremembe biti pripravljen…
  Priporočam vsakemu, da prebere knjigo, vsak ima kakšen kos v življenju,ki ga lahko s pomočjo knjige gleda z drugačne perspektive…

 14. Medina

  Vredna branja.
  Preporučam

 15. Miljo

  Hmm iskreno mnenje je tako, da kjiga je res pozitivna ampak za osebe, ki se tega napisanega že zavedajo in imajo močan ego in slabo samopodobo ne poda nič novega, da bi si lahko sami pomagali. Kot knjiga, in večina takih pozitivnih vsebin, navajajo da se je treba vzet v roke in se nekaj odločit kaj mislimo s sabo naprej in to vstrajat in ta knjiga je lahko dober pripomoček ko smo šibki in volja poneha, da se spet spomnemo in dobimo moč kar smo se odločili in kakšen je naš cilj, zato priporočam, da je ne samo preberemo ampak z odločitvijo tudi z njo živimo. Vse je odvisno od nas samih, kot to ali jo kupimo ali ne, meni ni žal da sem jo.

 16. Petra

  Odlična knjiga, ki jo priporočam vsakemu posamezniku. Zagotovo vsak najde v njej, napotek, ki mu bo pomagal, da osebnostno zraste.

 17. Marko

  zagotovo najboljša knjiga, ki sem jo prebral do zdaj. Pri branju knjige sem dejansko imel občutek, kot da bi jo napisal sam. Ker sam ogromno časa vložim v pozitivno razmišljanje mi je knjiga dala še dodatno motivacijo, da vnesem določene spremembe v moje življenje. Dan že začenjam z 20-30 minutno vadbo in mrzlim tušem po vadbi.

 18. Anita

  Roka sem zasledila na tiktoku, ze tam me je preprical s svojo iskrenostjo, nacinom razlage, nesebicno odgovori na vsako vprasanje, se trudi pomagati.
  Zato sem tudi narocila knjigo, ker sem bila prepricana, da ja ne more biti tako slaba… in me je presenetila, res nisem pricakovala, da bo tako dobra, da jo bom “pozrla” naenkrat.

  Knjiga Naslednji korak, je prisla v moje roke pravi trenutek, takrat ko sem najbolj potrebovala en “samar” realnosti. Ko sem zacela brati, nisem mogla nehati dokler nisem prisla do konca knjige…
  Med samim branjem je bilo veliko AHA trenutkov.
  V knjigi se cuti iskrenost in da izhaja iz svoje osebne izkusnje. Najbolj me je pa pritegnilo, to da je preprosta knjiga, da jo vsak lahko razume, brez nekih kompliciranih strokovnih izrazov.
  Odpre ti nekako nov pogled na “tezave” – spodbudi te, da das v drugo prestavo in gres ven iz vloge zrtve.

  Knjigo priporocam vsem, ki si zelijo spremembe in osebno napredovati v zivljenju.

  Hvala Rok!
  Ps: berem jo ze drugic.

 19. Alenka

  Knjiga Naslednji korak je čudovita knjiga za vse nas,ki si želimo v življenju napredovati na lastni rasti ter izboljšati naše delovanje v življenju z raznoraznimi izivi.
  Avtor v knjigi iskreno opisuje svoje doživljanje,občutke,spoznanja ,ko se najde na točki kdo in kje sploh je in kam gre…je prava tista pot ?
  Na tej točki se ponavadi vsaj enkrat v življenju znajdemo vsi….in takrat nastopi zavedanje. Ponavadi sledi šok.Nato pa nastopi težko delo.Kje in kako začeti??Baje je najtežje delo,delo na sebi.
  Avtor zelo dobro opisuje svojo pot do boljšega življenja,ti daje motivacijo,in te ob sledenju,na dokaj enostaven način, po stopnjah, vodi k napredovanju.
  V knjigi najdeš dobre smernice,ki jih je avtor moral poiskati sam,nam pa jih je v napisani knjigi razkril in nam to olajšal.
  Knjigo priporočam vsem,ki si želijo kvalitetnejšega,srečnega življenja.
  Rok,hvala za čudovito napisano knjigo?
  Se veselim naslednje ?

 20. Milan

  Knjiga je točno to, kar sem potreboval. Ena krasna iskrena brca v rit. Na to in podobne tematike v zadnjih nekaj letih kupil in prebral ogromno knjig, vendar to ni bilo to. TA KNJIGA PA JE TO TO. Vsa čast avtorju, da se je tako javno izpostavil in na preprost življenjski način opozoril, kako nas dejansko usmerja EGO. Zanimivo, tudi sam se zavedam vsega tega, kar je prej živel avtor knjige, pa kar in kar ne naredim ničesar. Seveda imamo vsi svojo zgodbo, vesolje življenja pa nam je vsem podobno, enako. Bolj preproste in iskrene izpovedi in napotkov noben avtor ne more ponuditi. Rok, si mlajši od mene, pa vseeno, HVALA TI. Dobra brca v rit, ni kaj. Knjiga danes prebrana, nova jutranja rutina se začne jutri ob 6.00 uri.

 21. Zdenka Sever

  Ta knjiga mi je prišla v roke v najbolj ugodnem trenutku, brez samopodobe. Navdušilo me je njegova izkušnja in pripravljenost deliti z nami njegove izkušnje. Moram reč, da mi je dvignilo samozavest in borbenost z mojim egom. Lahko rečem, da se zelo iskreno borim z egom. Hvala Rok, da si delil svoje izkušnje. Priporočam vsem, branje knjige. Enkratna izkušnja.

 22. Naslenji korak, pot do boljšega življenja

  Veronika- 31.avgust, 2023
  Že sam naslov knjige “ naslednji korak” te pritegne da jo moraš obvezno prebrati. Meni je bila všeč.
  Priporočam jo vsakemu, ki se odloči za spremembo do bolj kvalitetnega življenja. Jaz mislim, da sem na dobri poti, da se premaknem iz svoje cone udobja.

  Hvala Roku za to čudovito knjigo❤️.

 23. ❤️?

  Knjiga je odlična priporočam vsem v branje, ki si želijo spremebe v svojem življenju in za živeti novo življenje. in odstraniti svoj Ego iz življenja ali ga pa usaj malo utišati. ?

 24. Boris

  Bil sem na poti do iskanja rešitev za moje stvari. Roka sem zasledil na tiktoku in nekako bil že na prvi pogled opazil da je nekaj na stvari ki jih govori. Tako sem kmalu zatem naročil njegovo knjigo naslednji korak. V sami knjigi je zbranih dovolj zelo poučnih vsebin ki človeka lahko vodijo v iskanje po notranji resnici, smislu in ciljem. Le na pot se je potrebno podati. Jaz sem zelo zadovoljen in že v kratkem času sem naredil korak naprej! Hvala Roku za njegovo knjigo in vse dobro tudi v naprej! ?

 25. Sanja

  Rok me je s svojim iskrenim nastopom prepričal na delavnici team building-a, ki smo ga imeli s sodelavci in po dolgem času sem prišla tudi do branja njegove knjige, za kar sem iskreno hvaležna.
  Prebranih imam že nekaj knjig na to temo, a niti slučajno ne morem reči, da informacije na tak način lahko dobimo tudi drugje. Unikatna zgodba predana na unikaten način in zelo jasno izpostavljeni ključni pojmi, da lahko prav vsak od nas naredi introspekcijo in si prizna, kje je dober in kje so njegove šibkosti, katere so definitivno lahko le začasne.
  Kljub temu, da sem do večine spoznanj, o katerih piše, prav tako kot on prišla na težji način, in jih prakticiram sem pri prebiranju knjige dobila dodatne nove uvide, za katere sem neizmerno hvaležna!
  Hvaležna sem tudi, da imamo na Zemlji še enega človeka, ki se v življenju trudi delati za skupno dobro, z ljubeznijo. (Oziroma dva, ker predvidevam, da je Vesna prav tako na tej poti). Čuvajta se in vse najbolje vama želim, ostalim pa, če se imate radi, ali če bi se res radi imeli, preberite tudi to knjigo 🙂

 26. Ana Šegš

  Rok mi je s to knjigo pokazal pot, kako iz določenih situacij, izstopiti in se poglobiti v sebe. Kako nas ego vodi, kako smo neodločni, da bi se mu postavili v bran. Po globokem premisleku, katerega sem naredila šele, ko sem knjigo prebrala in se osredotočila na stvari, ki sem jih počela narobe, sem si zadala, da se začnem sama spreminjati, ker zame se svet ne bo spremenil. Knjiga je inspiracija za vsakogar, ki si želi spremeniti način življenja. Knjigo bi priporočila vsakomur, da prepozna pasti v katere smo ujeti. Veselim se naslednje izdaje knjige z avtorjem Rok Čož, ki jo bom se z večjim veseljem vzela v roke in jo prebrala.

 27. Mitja Krajnc

  Navdihujoča knjiga o življenjski poti osebnega razvoja, iskanju lastne vizije in poslanstva.

  Avtor preko izpovednih zgodb, lastnih razmišljanj na eni strani, in strokovnih dejstev iz psihologije in sociologije na drugi strani, strukturirano predstavil kako se lahko vsak posameznik učinkovito spopada z egom, strahovi in krepi samozavest ter motivacijo za dosego lastnih ciljev. Med branjem knjige Naslednji korak sem se večkrat ujel v lastne misli o dilemah in izzivih, ki so nam v veliki meri skupni.

  Avtor nas spodbudi k razmišljanju in akciji kako izboljšati svojo kvaliteto življenja, odpraviti slabe navade, biti bolj uspešen in srečen v življenju. Odkritosrčno nam predstavi svoja dognanja in življenjski načrt z vizijo, ki preverjeno deluje. Na nas pa je da ustvarimo svoj “Life plan”, ki bo delal za nas.

  Cenim Rokovo delo in poslanstvo predajanja znanja in širjenja dobrega. S tem pa tudi odgovornosti do družbe.

 28. Jan

  Rok in njegova knjiga sta zame vir motivacije, kadar postanem manj zaveden in ujet v svojih mislih.

  Daje mi inspiracijo in pogum iz svojega zivljenja potegniti vec.

  V knjigi Rok izhaja iz osebne zgodbe hkrati pa daje orodja, ki lahko pomagajo vsakemu.

 29. Nives

  Knjiga Naslednji korak je ena od tistih, ki te dobesedno razoroži s svojo iskrenostjo. Čutiti je, da Rok dobro ve, o čem govori, saj je vse, o čemer piše, izkusil sam. Tempo, s katerim bralca popelje na pot spoznavanja samega sebe in odkrivanja tehnik, s katerimi si lahko pomaga, ne popusti do zadnje strani. Med vrsticami pa je ves čas čutiti spodbudo in prijetno energijo. Z vsemi spoznanji in modrostmi, ki jih postreže iz prve roke, Rok s svojim prvencem pomaga bralcu, da se najprej dobro zazre vase. Nato pa se – korak za korakom – prestavi iz vloge ‘žrtve’, ki se prepušča brzicam življenja in jo to seveda ves čas premetava po svoji volji, v vlogo ‘krmarja’, ki sam usmerja svoje življenje in s svojimi zavestnimi izbirami ustvarja svojo realnost. Zelo dragocena in življenjska knjiga za vse, ki se odpravljajo na pot spoznavanja samega sebe, še posebej v teh časih. Kot pravi že starodavni napis v svetišču v Delfih: “Človek, spoznaj samega sebe.”

 30. Matic

  “Strah je najboljši prijatelj ega. Skupaj poskrbita, da ostanemo v našem mehurčku varnosti, ki mu
  drugače pravimo tudi cona udobja.”

  Rok na zelo preprost način odpre oči bralcu in ga postavi na realna tla. Skozi celotno knjigo je čutiti njegovo iskrenost in zgodbo, ki ga je spremenila oziroma premaknila iz cone udobja. Enako se zgodi z bralcem takoj, ko iz zavedanja problema, ego postavi na sovoznikov sedež ter prične z akcijo v svojem življenju.

  Odlašal sem s pisanjem kritike za to knjigo, ker se bojim, da ničesar, kar lahko napišem o njej, dejansko ne bo izpolnilo in natančno sporočilo, v kolikšni meri je ta knjiga spremenila moje življenje. Nisem še ne koncu osebne transformacije, sem pa na dobri poti. Zahvala gre Roku in njegovi knjigi.

  Je zelo prijetno branje in vsako poglavje lepo razloženo. Knjigo toplo priporočam vsem, ki bi radi živeli kvalitetnejše popolnoma iskreno življenje, ali v že iskrenem življenju naredili korak naprej.

 31. Vesna

  Knjiga mi je dala veliko motivacije, bila je zelo razumljiva saj je opisana zelo osebno in se lahko s pisateljem poistovetiš. Ko sem jo začela brati je nisem mogla odložiti iz rok dokler nisem prišla do konca. Spremenila mi je pogled na določene stvari v življenju in mi odprla oči pri stvareh kjer sem si oči zatiskala. Sedaj ko imam kakšen nesporazum s kom ali težavo vedno skušam raziskati kaj lahko jaz pri sebi izboljšam in tako skušam biti bolj funkcionalna. Zelo mi je bila všeč tudi ranljivost in iskrenost pisatelja. Priporočam knjigo vsakemu, ki si želi izboljšati kvaliteto življenja z branjem knjige, ki je napisana zelo razumljivo in osebno. Jaz se že veselim izdaje naslednje knjige tega pisatelja.

Add a review

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Svoj vtis o knjigi lahko podeliš tudi na svojih socialnih omrežjih in tako pomagaš še komu najti pot do knjige ❤

sanja g
PRIČEVANJA NK
zahvala

Če pa knjige še nimaš, pa jo lahko naročiš spodaj 🙂

Želiš na svoj

e-mail prejemati moje nove vsebine?

Uspešno ste se prijavili na naš novičnik.