Coaching online

Kaj je Coaching?

Coaching je vrsta učenja in implementiranja novih navad in vedenj, s katerimi izboljšamo kakovost našega življenja.

Vsak od nas ima svoj pogled na svet. Vsi smo omejeni z lastno perspektivo in svojim sistemom prepričanj, zaradi česar težko pridemo do rešitev, ki segajo izven naših lastnih izkušenj. Pri tem nam lahko pomaga poslovni ali življenjski coach, ki ni čustveno vpleten v našo situacijo, zaradi česar lažje pride do učinkovitih rešitev. 

Je Coaching zame?

Če niste popolnoma zadovoljni z vsemi področji svojega življenja, imate še vedno prostor za izboljšave. Če ste nezadovoljni s svojim počutjem, če niste zadovoljni s svojim telesom, če menite, da vaša kariera ni tam, kjer ste pričakovali da bo, če se počutite kot ujetnik svojih omejitev, potem je coaching najboljši način za odpravo vseh teh težav. 

 

Če bi lahko vse naredili sami, zakaj tega že niste storili?

Woman thinking about coaching
Online Coaching

Kako izgleda Coaching pri nas?

90% coachinga opravimo preko spleta, kar pomeni, da vam ni treba skrbeti, kako bi prišli do nas. Vse, kar potrebujete, je volja do učenja in internetna povezava.

Naši coachingi potekajo 1 na 1, ker za rast potrebujemo sproščeno okolje in popolno zaupanje.

Z vami se večinoma povežemo prek Zooma ali Skypea.

 

NAČRT ZA POSAMEZNIKE

Kako izgleda naš proces?

  • RAZKRITJE EGA 40% 40%

Skozi pogovor ugotovimo omejitve, ki vas zadržujejo in preprečujejo srečno življenje.

  • ZGRADITE MOČNE TEMELJE 60% 60%

Ko bolje razumemo svoj ego, se lahko z njim borimo z resnico. Znebimo se slabih navad in vpeljemo nove, ki vodijo do uspeha.

  • POIŠČITE SVOJ NAMEN 80% 80%

Ko osvojimo osnove in se znate spoprijeti s svojimi strahovi in obvladati stres, je čas, da si postavimo pravo vizijo in postavimo smer za nadaljnje življenje pod vašimi pogoji.

  • VPELJAVA PRAVIH NAVAD 100% 100%

V tej fazi ste oseba z bistrim umom in jasno vizijo. Veste, kdo ste in kam greste. Preostalo je le še izvajanje vsakodnevnih rutin, ki vam bodo pomagale ostati na poti k srečnemu in uspešnemu življenju.

Kakšen je končni rezultat?

Sreča in uspeh je nekaj, za kar si vsi prizadevamo, eni bolj, eni manj uspešno. Formula za oboje je univerzalna in po nekaj urah coachinga z nami jo boste dodobra spoznali.
Z vsakim coachingom se bolj zavemo svojih omejitev in kako jih premagati. Ne samo, da vam pokažemo težave, temveč vam pomagamo tudi pri implementaciji rešitev. S coachingom pri nas boste postavili močne osebnostne temelje, življenjsko vizijo in pridobili razumevanje življenja, ki vam bo pomagalo pri soočanju z vsemi nadaljnjimi težavami. 

Succesful people

Želiš na svoj

e-mail prejeti moj naslednji blog?

Uspešno ste se prijavili na naše blog zapise.