Coaching online

Kaj je Coaching?

Coaching je vrsta učenja in implementiranja novih navad in vedenj, ki lahko drastično izboljšajo kakovost našega življenja.

Omejeni smo z lastno perspektivo in svojim sistemom prepričanj. Do najboljših rešitev pridemo, ko se pogovarjamo in delimo svoje poglede na težave nekoga drugega. Ravno tako nam lahko coach pomaga razrešiti naše težave.

Najučinkovitejši način coachinga je 1 na 1 seja z našimi usposobljenimi strokovnjaki, ki natančno vedo, kako razbiti ovire, ki vas zadržujejo.

Je Coaching zame?

Če niste popolnoma zadovoljni z vsemi področji svojega življenja, imate še vedno prostor za izboljšave. Če ste nezadovoljni s svojim počutjem, če niste zadovoljni s svojim telesom, če menite, da vaša kariera ni tam, kjer ste pričakovali da bo, potem je coaching najboljši način za odpravo vseh teh težav. Naši coachi so opravili obsežno usposabljanje, da bi vam zagotovili najboljše prakse za srečno življenje.

 

Če bi lahko vse naredili sami, zakaj tega že niste storili?

Woman thinking about coaching
Online Coaching

Kako izgleda Coaching pri nas?

90% coachinga opravimo preko spleta, kar pomeni, da vam ni treba skrbeti, kako bi v času pandemije prišli do nas. Vse, kar potrebujete, je volja do učenja in internetna povezava.

Naši coachingi potekajo 1 na 1, ker za rast potrebujemo sproščeno okolje in popolno zaupanje.

Z vami se večinoma povežemo prek Zooma ali Skypea.

 

NAČRT ZA POSAMEZNIKE

Kako izgleda naš proces?

  • RAZKRITJE EGA 40% 40%

Skozi pogovor ugotovimo omejitve, ki vas zadržujejo in preprečujejo srečno življenje.

  • ZGRADITE MOČNE TEMELJE 60% 60%

Ko razumemo ego, se lahko z njim borimo z resnico. Znebimo se slabih navad in uvedemo nove, ki vodijo do uspeha.

  • POIŠČITE SVOJ NAMEN 80% 80%

Zdaj ste že veliko bolj funkcionalni. Znate se spoprijeti s svojimi strahovi in obvladati stres. Zdaj je čas, da si postavimo pravo vizijo in postavimo smer za življenje svojih sanj.

  • VPELJAVA PRAVIH NAVAD 100% 100%

V tej fazi ste oseba z bistrim umom in jasno vizijo. Veste, kdo ste in kam greste. Preostalo je le še izvajanje vsakodnevnih rutin, ki vam bodo pomagale ostati na poti k srečnemu in uspešnemu življenju.

Kakšen je končni rezultat?

Sreča in uspeh je nekaj, za kar si vsi prizadevamo. Formulo za srečo in uspeh smo našli na Naslednjem koraku in komaj čakamo, da jo delimo z vami.
Z vsakim coachingom se bolj zavemo svojih omejitev in kako jih premagati. Ne samo, da vam pokažemo težave, temveč vam pomagamo tudi pri implementaciji rešitev. Po končanem programu coachinga boste imeli močne osebnostne temelje in vizijo, ki vas bo potegnila s seboj v srečno in izpolnjeno življenje, polno sreče in uspeha.

Succesful people

Želiš na svoj

e-mail prejeti moj naslednji blog?

Uspešno ste se prijavili na naše blog zapise.