Coaching za boljše življenje

V živo ali preko spleta

Coaching za boljše življenje

V živo ali preko spleta

Življenjski coaching je bližnjica do boljšega življenja. Vsakemu se včasih kje kaj zatakne in takrat je ključno da na situacijo pogledate z drugega zornega kota. Ta vpogled pa dobite pri nas.

Z metodologijami s področja psihologije, nevroznanosti, duhovnosti in filozofije raziščemo vaše blokade in jih skupaj odpravljamo strateško ter odgovorno.

Nekaj izkušenj strank

Izzivi s katerimi se najpogosteje soočamo

1

Tesnoba, stres in nespečnost

Skupaj se naučimo poslušati in na zdrav način izražati svoja čustva, ter tako dosežemo višjo čustveno stabilnost. S tem zmanjšamo stres in izboljšamo spanec.

1

Dvig samozavesti

Spoznajmo kaj nas drži nazaj in se naučimo enostavnih praks s katerimi lahko vsak dan dvignemo svojo samozavest ter se bolje počutimo v svoji koži.

1

Okrepimo svojo zvezo

Dvignimo nivo komunikacije in vzpostavimo funkcionalno ter enakovredno partnersko dinamiko.

Kaj je svetovanje Naslednji korak?

Coaching Naslednji korak je celostna svetovalna praksa, kjer skozi pogovor prihajamo do globljih mentalnih, čustvenih in duhovnih spoznanj, ter z učenjem in implementiranjem novih navad izboljšamo kakovost življenja.

Vsak od nas ima svoj pogled na svet. Vsi smo omejeni z lastno perspektivo in svojim sistemom prepričanj, zaradi česar težko pridemo do rešitev, ki segajo izven naših lastnih izkušenj. Pri tem nam lahko pomaga nekdo, ki ni čustveno vpleten v našo situacijo in nam lahko neobremenjeno predstavi učinkovite rešitve.

Rok coaching ura

Je coaching zame?

Vsi imamo slepe pege. To so področja ki jih zaradi svojih omejujočih prepričanj ne vidimo in česar ne vidimo, ne moremo spremeniti. Lahko pa nam pri tem pomaga nekdo, ki stvari vidi tudi z drugega zornega kota.

Coaching je ravno zaradi tega primeren za prav vsakogar, saj nam ravno te slepe pege ne pustijo naprej.

Če imate občutek, da na katerem področju stagnirate, čutite močan stres ali nezadovoljstvo, potem vas zagotovo tu čaka delo. Lahko situacijo rešujete še naprej po svoje, ali pa se obrnete na nas.

Na človeka gledamo celostno ter vam ne postavljamo diagnoz, ampak vam pomagamo najti pot do praktičnih rešitev s katerimi boste lahko zaživeli polnejše življenje.

lokacija
coach rok

Kako izgleda Coaching pri nas?

Coaching izvajam Rok Čož, celostni coach, raziskovalec sreče in stresa, avtor knjige Naslednji korak, ter strokovnjak za vodenje in visoko storilnost.

Pomagam vam dvigniti svoj nivo zavedanja, da se lažje prebijete naprej tam, kjer vas zadržujejo konflikti, ljubosumje, nerazumevanje, negotovost, slabo počutje, nizka samozavest in strah.

Coaching poteka preko spleta ali pa pri nas na Zaloški 145.

Moja zgodba

Do svojega 30. leta sem se zelo uspešno ukvarjal z managementom in prodajo. Pri 29ih letih sem realiziral svoje sanje in postal izvršni direktor zelo uspešnega slovenskega podjetja, ter spoznal, da kljub temu, da sem dosegel, kar sem si od nekdaj želel, nisem nič bolj srečen.

Ravno obratno. Bil sem vedno bolj pod stresom, imel sem vedno več zdravstvenih težav in vedno manj volje do življenja. 

Ko je moje počutje doseglo dno, sem spoznal, da po poti, po kateri grem ne bom prišel do sreče in da moram nekaj drastično spremeniti pri svojem pogledu na svet, saj s svetom ni nič narobe. Problem se je skrival v meni.

Poglobil sem se v psihologijo, filozofijo in v ostala področja osebnostne rasti, ter preko zelo intenzivnih duhovnih preizkušenj spoznal, kaj me drži nazaj in kako se tega osvobodim.

Po popolni prenovi svoje miselnosti, vedenja in dojemanja sveta sem v osebnostni rasti našel svoje pravo poslanstvo.

Na to temo sem napisal knjigo Naslednji korak, ter začel z inovativno coaching prakso, kjer že 4 leta pomagam vsakomur, ki želi napraviti korak naprej in se osvoboditi svojih omejitev.

Skozi svetovanje, predavanja in svoje spletne vsebine sem pomagal že tisočim ljudem narediti korenite spremembe v svojem življenju in prav za vsak pogovor in izkušnjo sem neizmerno hvaležen, saj me nič ne osrečuje bolj kot pristen nasmeh in zadovoljstvo ljudi, ki stopijo v stik z menoj.

Mnenja klientov

Pred nekaj leti sem odkril kaj pomeni coachanje, tako v poslovnem svetu, kot tudi osebnem življenju. Delal sem z različnimi coachi, predvsem mednarodnimi. V zadnjem obdobju pa me je navdušil performance coaching in tako sem tudi spoznal Roka. Trenutno delava skupaj dva meseca in sem resnično navdušen. Fokusirava se na izzive in jih konvertirava v pomembne lekcije in priložnosti. Res bi priporočal Roka, ker je izjemen.

Mark Kalin

Working with Rok has been a great success for my poker career. Poker can be very hard on your mental health, but having the help and expertise from Rok, has really helped me being aware and controlling my emotions and mental state. This has improved my results and are still doing so. He is also a great guy to talk too with any worry or problem you might have. Helping me with personal problems has also been a crucial thing for my poker career and health. Without Rok i wouldnt be on the level where i am today, thank you.

Anders W.

Z delom na sebi sem začela od korone dalje, brala sem razne knjige in opazila da se vrtim na eni in isti točki z veliko znanjem teorije ne pa tudi prakse. Zato sem ugotovila, da potrebujem nekoga ki mi pokaže pot kako iz tega ven. Naletela sem na Roka s katerim delava že pol leta na samopodobi, postavljanja mej. odločnosti….in še veliko drugega. Kar se vidi tudi na rezultatu. Več imam moči in ni me strah povedati svojega mnenja, ne da bi zaznala občutek krivde.

Jasmina Ortar

Roka sem zasledil na družbenem omrežju TikTok, kjer mi je padel v oči s svojo energijo in iskrenostjo.

Po kar nekaj časa obotavljanja, sem zbral pogum in mu napisal sporočilo. V tistem času sem se razšel s punco in sem čutil, da bi mi lahko Rok pri tem pomagal. Na začetnih srečanjih sem bil zadržan in redkobeseden, vendar me Rokova energija in ton glasu sprosti in motivira.

Skupaj z njegovo pomočjo imam občutek, da postajam samozavestnejši in samodiscipliniran ter, da znam odreagirati v različnih situacijah, katere pridejo v tem stresnem in hitrem življenju v kateremu živimo.

Rok D.

Moja življenjska pot je bila v zadnjih sedmih letih polna zahtevnih preizkušenj. Po osemnajstih letih sem se razšla s partnerjem in začela graditi življenje na novo. Drugače. Samostojno v vseh ozirih. V začetku je seveda bilo težko imela pa sem močno voljo in vero, da mi bo uspelo. Preko dvajset let sem že delala na osebni rasti, seveda zmorem. Pa nam življenje vedno ponudi vprašaj in preizkušnje do kje in koliko. Naredim korake malo naprej in malo nazaj. Zahtevna služba, moje zdravstveno stanje in zlomljeno srce pa je naredilo rob, ko sem si morala priznat, da nekje ne gre in ja, v resnici sem spoznala, da sem se zlomila. Prav ta resnica do sebe me je pripeljala do Roka, ki je pokazal resnico meni nazaj. Vendar tako, da sem vstala in počasi razpiram krila. Moje razumevanje čustev je bilo izkrivljeno. Imela sem občutek, da je jeza nekaj, ker nisem dober človek. Saj dober in močen človek pa to že ne dela. Rok je bil in je tista spodbuda, ko mi je pokazal, da je jeza čustvo, ki nas ni prišlo kaznovati, ampak nekaj pokazat. Ko sem odkrila z Rokovo pomočjo, da se v jezi skriva nemoč je bila zame to odrešitev in nov začetek. Ni bilo več občutka, da sem izgubila del življenja. Nehala sem se obsojati.

Seveda je za vse potrebno aktivno delo. Vsakič po coachingu so bile domače naloge. Brez tega ne gre in ni sprememb. Tudi ne morem samo prebrati njegovo knjigo ali pa poslušati tečaj, da me malo navdihne ter misliti, da je dovolj. Vse kar mi je bil prej izziv in nisem znala sama sem se z Rokom pogovorila in dobila usmeritev kje, kako praktično na določenem izzivu delati in izvajati.

Počutim se kot da mi je življenje ponudilo tisti biser novega začetka. Predvsem, da se imam rada, se razumem. Hvala ti Rok, da si mi pomagal najti pot nazaj, kjer je ravnotežje.

Mirjam Kunaver Dekleva

Imel sem želje in hrepenel sem po življenju, ki ga nikoli nisem upal živeti. Vem, da nisem edini, ki vidi svet v boljši luči, kot je trenutno. Strmim k preobrazbi sveta, ampak nisem imel toliko moči, da bi najprej preobrazil sebe. Ko sem se odločil narediti prve korake k pozitivni spremembi sem začel delati na osebni rasti, ki ni le teoretična. Naredil sem napredek in nekako upal, da bom postopoma le prišel do trenutka, ko bom začel realizirati svoje sanje. Nakar sem trčil ob zid zgrajen iz pričakovanj in miselnih omejitev in nekako mi je bilo težko narediti odločilni premik naprej, ker enostavno nisem vedel, kje začeti. Tako sem na srečo poskusil najti pomoč pri drugih (ja, tudi to je v redu) in tako našel Roka.
Rok mi je pomagal s svojim znanjem predstaviti drugačne pristope, pomagal mi je začrtati nove poti in tako pripomogel k temu, da sem imel na voljo nove smernice, ki sem jih lahko izbral. Zavedal sem se, da je moj napredek odvisen od mojega dela in zato sem se trudil, sledil Rokovim nasvetom in tako dosegal odločilne korake, s katerimi sem prestopil mnoge zidove in verjamem, da mnoge še bom. Obstaja možnost, da bi mi lahko uspelo tudi brez Roka, ampak ne bi vzelo le mesecev, temveč leta. Meni je pri 24-ih letih čas postal zelo dragocen in doprinos k počutju in odnosu, ki sem ga uspel zgraditi do sebe v tem času mi je postavilo življenje na nov nivo ljubezni, ki še ga nisem poznal.
Rok ne dela čudežev, je pa eden največjih blagoslovov v mojem življenju.
Če si nekdo, ki verjameš, da je tvoje življenje več, kot ta verzija tebe, ki trenutno bije. Najdi moč v sebi in Rok ti lahko pomaga narediti naslednji korak.

Urban Pfeiler

Rokove videe sem videl na socialnem omrežju zato sem se iz radovednosti prijavil na par seans. Všeč mi je ker ni samo en novodobni coach, ki je prebral par knjig, ampak je napisal nekaj svojega in izhaja iz sebe in iz svojih izkušenj. Dopade se mi njegov pristop ker je zelo empatičen do ljudi.

Oskar Milutinovic

Kako začnemo?

1. Rezerviraj termin

Rezerviraj brezplačen spoznavni klic

2. Strategija

30 minutni pogovor, kjer ugotoviva, če sva kompatibilna za sodelovanje

3. Dogovor

Zastaviva strategijo, cilje in dogovoriva način sodelovanja

I

3. ZAČNEVA

pomoč

Želiš na svoj

e-mail prejemati moje nove vsebine?

Uspešno ste se prijavili na naš novičnik.