O nas

V novo dobo vstopite z

Naslednjim korakom

Smo sodobna agencija, specializirana za postavljanje pravih temeljev za vašo osebnost in vaše podjetje. Nič ne more uničiti vašega podjetja hitreje kot slaba komunikacija ali pomanjkanje vrednot. Enako velja tudi za vašo osebnost. Če želite, da vi in vaše podjetje uspeta, morate postaviti močne temelje, ki vas bodo ponesli v svetlo prihodnost.

Posameznikom pomagamo, da uspevajo tam, kjer jih zadržujejo negotovost, nizka samozavest in strah. Pomagamo vam s coachingom, izobraževanji in poučnimi vsebinami.

Podjetja nas najemajo za usposabljanje svojih ključnih zaposlenih, z namenom da izboljšajo njihovo delovno uspešnost in jim pomagajo ustvariti bolj produktivno delovno okolje.

Naše poslovne vrednote

OUT OF THE BOX PRISTOP

K vašim izzivom pristopamo tako, kot da so naši. Na vaš prodajni postopek vedno gledamo z vidika kupca in najdemo način, kako pritegniti njihovo pozornost in zaupanje, ki ga potrebujejo za nakup ali naročilo vaših storitev

INOVATIVNI IN ODGOVORNI

V dobi moderne tehnologije se prodajni pristop spreminja mesečno. S pomočjo naše ekipe lahko vedno ostanete na tekočem z najnovejšimi prodajnimi trendi, ki dokazano delujejo

ZANESLJIVO PARTNERSTVO

V nas pridobite partnerja, na katerega se lahko vedno zanesete. S svojimi strankami ravnamo tako, kot vas učimo, da ravnate s svojimi. S spoštovanjem, poštenostjo in integriteto

Zakaj mi?

Smo popolnoma iskreni

Naš cilj ni božanje vašega ega. Naš edini cilj je priti do dna vaših težav in vam pomagati najti prave rešitve, ki bodo vam in vaši ekipi omogočile uspeh. Včasih to pomeni, da vam povemo, da vas vaš pogled na situacijo omejuje in morate narediti drastične spremembe, da boste lahko izboljšali delovanje vaše ekipe.

Vaša ekipa je naša ekipa

Ko nam razložite svoje trenutne razmere in vemo, katere težave želite rešiti, se vključimo v vašo ekipo. Analiziramo vaše trenutno stanje in se reševanja težav lotimo, kot da gre za naše podjetje. Ne bomo nehali, dokler se vaše težave ne rešijo.

Vaš uspeh je naš cilj

Nismo tu, da bi vas naučili nekaterih tehnik, ki bi morda lahko delovale. Tu smo, da vam pomagamo uspeti! Če to pomeni prestrukturiranje vrednot vašega podjetja, usposabljanje prodajnih predstavnikov, zamenjavo toksičnih članov ekipe in vstop v vlogo vašega osebnega življenjskega trenerja, potem bomo to tudi storili.

 

NAČRT ZA POSAMEZNIKE

Kako izgleda naš proces?

  • RAZKRITJE EGA 40% 40%

Skozi pogovor ugotovimo omejitve, ki vas zadržujejo in preprečujejo srečno življenje.

  • ZGRADITE MOČNE TEMELJE 60% 60%

Ko razumemo ego, se lahko z njim borimo z resnico. Znebimo se slabih navad in uvedemo nove, ki vodijo do uspeha.

  • POIŠČITE SVOJ NAMEN 80% 80%

Zdaj ste že veliko bolj funkcionalni. Znate se spoprijeti s svojimi strahovi in obvladati stres. Zdaj je čas, da si postavimo pravo vizijo in postavimo smer za življenje svojih sanj.

  • VPELJAVA PRAVIH NAVAD 100% 100%

V tej fazi ste oseba z bistrim umom in jasno vizijo. Veste, kdo ste in kam greste. Preostalo je le še izvajanje vsakodnevnih rutin, ki vam bodo pomagale ostati na poti k srečnemu in uspešnemu življenju.

Rok Coz Founder

BESEDA NAŠEGA USTANOVITELJA

Rok Čož

“Potem ko sem prvih 30 let svojega življenja lovil uspeh s slabimi osebnimi temelji, pod vodstvom svojega ega in odlašal z nujnimi spremembami, sem spoznal, da to ni način za srečno življenje. Po obsežnih raziskavah in popolni prenovi svoje miselnosti sem našel in sistematiziral 100% učinkovit način reševanja težav, kar zdaj predajam naprej drugim, 

Vsakdo lahko naredi enako spremembo in se znebi stresa, tesnobe in strahu. Najdite svoje življenjsko poslanstvo in začnite živeti bolje, kot ste verjeli da je sploh mogoče.”

Želiš na svoj

e-mail prejeti moj naslednji blog?

Uspešno ste se prijavili na naše blog zapise.