O nas

V novo dobo vstopite z

Naslednjim korakom

Smo sodobna agencija, specializirana za postavljanje pravih temeljev za vašo osebnost in vaše podjetje. Nič ne more uničiti vašega podjetja hitreje kot slaba komunikacija ali neusklajene vrednote. Enako velja tudi za vašo osebnost. Če želite, da vi in vaše podjetje uspeta, morate postaviti močne temelje, ki vas bodo ponesli v svetlo prihodnost.

Posameznikom pomagamo, da uspevajo tam, kjer jih zadržujejo negotovost, nizka samozavest in strah. Pomagamo vam s coachingom, izobraževanji in poučnimi vsebinami.

Podjetja nas najemajo za usposabljanje svojih ključnih zaposlenih, z namenom da izboljšajo njihovo delovno uspešnost in jim pomagajo ustvariti bolj produktivno delovno okolje.

Naše poslovne vrednote

OUT OF THE BOX POGLED

Trenutno situacijo vam prikažemo še z drugega zornega kota. Ko dolgo delamo v isti industriji in v istem podjetju, postanemo okuženi z vedno enim in istim načinom dela. Včasih potrebujemo tuje oko, da nam za stare probleme najde nove rešitve.

INOVATIVNI IN ODGOVORNI

V  moderni dobi se hitro posodabljajo tako tehnologije in metodologije, kot tudi organizacijska kultura. Naša ekipa vam pomaga stopiti v korak s časom ter vam pomaga osvežiti svojo organizacijo s posodobljenimi vrednotami in procesi.

ZANESLJIVO PARTNERSTVO

V nas pridobite partnerja, na katerega se lahko vedno zanesete. S svojimi strankami ravnamo tako, kot vas učimo, da ravnate s svojimi. S spoštovanjem, poštenostjo in integriteto

Zakaj mi?

Smo popolnoma iskreni

Naš cilj ni božanje vašega ega. Naš edini cilj je priti do dna vaših težav in vam pomagati najti prave rešitve, ki bodo vam in vaši ekipi omogočile dolgoročni uspeh. Včasih to pomeni, da vam povemo, da vas vaš pogled na situacijo omejuje in morate narediti drastične spremembe, da boste lahko izboljšali delovanje vaše ekipe.

Vaša ekipa je naša ekipa

Ko nam razložite svoje trenutne razmere in vemo, katere težave želite rešiti, se vključimo v vašo ekipo. Analiziramo vaše trenutno stanje in se reševanja težav lotimo, kot da gre za naše podjetje. Ne bomo odnehali, dokler se vaše težave ne rešijo.

Vaš uspeh je naš cilj

Nismo tu, da bi vas naučili nekaterih tehnik, ki bi morda lahko delovale. Tu smo, da vam pomagamo uspeti! Če to pomeni prestrukturiranje vrednot vašega podjetja, usposabljanje prodajnih predstavnikov, zamenjavo toksičnih članov ekipe in vstop v vlogo vašega osebnega življenjskega trenerja, potem bomo to tudi storili.

 

Rok Coz Founder

USTANOVITELJ IN COACH

Rok Čož

“Potem ko sem prvih 30 let svojega življenja lovil uspeh s slabimi osebnimi temelji, pod vodstvom svojega ega in odlašal z nujnimi spremembami, sem spoznal, da to ni način za srečno življenje. Po obsežnih raziskavah in popolni prenovi svoje miselnosti sem našel in sistematiziral 100% učinkovit način reševanja težav, kar zdaj predajam naprej drugim. 

Vsakdo lahko naredi enako spremembo in se nauči učinkovitega upravljanja s stresom.”

Želiš na svoj

e-mail prejeti moj naslednji blog?

Uspešno ste se prijavili na naše blog zapise.