V novo dobo vstopite z

Naslednjim korakom

Naslednji korak je ideja, za katero stoji več strokovnjakov na področju osebnostne rasti, vodenja, nutricionistike, gibanja in zdravega načina življenja.

Naš glavni doprinos je postavljanje močnih temeljev za vašo osebnost in vaše podjetje. 

Posameznikom pomagamo, da uspevajo tam, kjer jih zadržujejo negotovost, slabo počutje, nizka samozavest in strah. Pomagamo vam s svetovanjem, izobraževanji in poučnimi vsebinami.

Podjetja nas najemajo za usposabljanje svojih ključnih zaposlenih, z namenom da izboljšajo njihovo delovno uspešnost in jim pomagajo ustvariti bolj zdravo in produktivno delovno okolje.

ravnovesje

Ekipa

Rok Coz Founder

OSEBNI IN POSLOVNI COACH

Rok Čož

Potem ko je prvih 30 let svojega življenja lovil uspeh in ob tem pozabil na svoje počutje, ga je zdravje prisililo k spremembi.

Po obsežnem raziskovanju psihologije, filozofije in spiritualnosti ter po popolni prenovi svoje miselnosti je našel in sistematiziral učinkovit način reševanja težav, ki jih zdaj skozi svojo knjigo, predavanja in svetovanja predaja naprej.

Njegova posebnost je da z jasno in razumljivo razlago pomaga drugim do boljšega razumevanja samih sebe.

Nives

OSEBNA TRENERKA

Nives Orešnik

Nives svojo ljubezen do športa, gibanja in zdravega načina življenja neguje že od mladih let, skozi leta strokovnega izobraževanja (Fitnes Zveza Slovenije, AFP, Bodifit) in dela s strankami pa predanost do pomoči drugim. Svoje znanje deli preko vodenja skupinskih vadb, osebnega trenerstva, individualnega svetovanja, predavanj, pisanja člankov, ter projektov promocije zdravja na delovnem mestu.

Njena posebnost je širjenje ljubezni do gibanja in predanosti zdravemu načinu življenja, njen cilj pa ljudem pokazati kako lahko s pametnim treningom in dobro prehrano izboljšajo kvaliteto življenja.

Matic Mravljak

STROKOVNJAK PSIHOSOMATIKE

Matic Mravljak

Lastne kronične bolečine so ga vodile do študija kineziologije znotraj katerega je spoznal omejenost te vede in je področje združil z raziskovanjem nevrokinetike, manualnih terapevtskih tehnik, gibalnih tehnik (pilates, joga, qi-gong in somatika) ter dihalnih tehnik.

Danes pomaga ljudem po hujših poškodbah in stanjih od katerih moderna medicina dvigne roke. V večletni karieri je skozi njegovo prakso prešlo kar nekaj svetovnih vrhunskih športnikov, ki brez Matičeve pomoči niso zmogli premostiti krize v kateri so se znašli.

Alenka

PREHRANSKA SVETOVALKA

Alenka Zapušek

Že kot mala deklica je želela pomagati ljudem, kasneje pa se je kot kemičarka in raziskovalka ukvarjala predvsem s projekti varovanja okolja in kemijskimi analizami.

Življenjske okoliščine so jo izšolale v smeri iskanja naravnih in trajnostnih rešitev za zdravje posameznika, skupnosti in okolja. Tako danes pomaga ljudem z izobraževanji in svojimi izdelki ter jih opolnomoči, da si lahko sami pomagajo pri spremembi prehrane in načina življenja, saj je to osnova za boljše počutje.

Njena posebnost je, da sodobno nutricionistično znanost povezuje s skorajda pozabljenim znanjem naših babic, ki so rešitve za svoje tegobe iskale v naravi. 

Želiš na svoj

e-mail prejemati moje nove vsebine?

Uspešno ste se prijavili na naš novičnik.